Bemutatkozás

Bemutatkozás
Aktuális
Szerepek
Versenyek
Fellépések
Videók
Pályám kezdetén
Vendégkönyv
Interjú
Hobbik
Kapcsolat

1994-ben a vízöntő jegyében születtem Miskolcon, szüleim második fiaként. Általános iskolai tanulmányaimat a Kazinczy Ferenc Általános és Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Iskolában végeztem és 2012-ben érettségiztem a Diósgyőri Gimnázium hatosztályos, emelt szintű angol osztályában. Gimnáziumi éveim alatt rendszeresen játszottam a - dr. Lénárt Attila vezette - Diákszínpadon.

Zenei tanulmányaimat a miskolci Egressy Béni Zeneiskolában folytatom hat éve, Simonné Balogh Emese tanárnő odaadó felkészítés mellett. 2007. szeptemberétől Földessy Margit Színitanodájába járok.

 

Kapcsolatom a színházi élettel 9 éves koromban kezdődött, amikor eljutottam a Miskolci Nemzeti Színház Isten pénze című darabjának szereplőválogatására, ahol bekerültem a darabba. Ezt követően játszottam a Carmenben egy kisebb szerepet, majd a Kölyök című musical címszerepe következett négy éven át és szintén a Miskolci Nemzeti Színházhoz kötődik még egy szerepem, a Valahol Európában Csóró szerepét játszottam két éven keresztül. 2010-ben két újabb szerep következett: a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon került sor a Szegény gazdagok és a Robin Hood musicalek ősbemutatóira, az előbbiben Kálmán, az utóbbiban William szerepét játszom azóta is. Kálmán szerepét folyamatosan játszottam a 2010/11-es évadban a József Attila Színházban.

Ezen kívül rendszeresen részt veszek magyar és nemzetközi énekversenyeken, valamint fellépek musical rendezvényeken, jótékonysági gálákon.

2007 és 2010 között négyszer nyertem el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

 

Természetesen a színházon és az éneklésen kívül számos kedvenc szabadidős tevékenységem is van, melyekről a hobbik menüpontban lehet bővebbet megtudni.

 

Mindenkit szeretettel köszöntök a honlapomon és jó böngészést kívánok!

 

Copyright © 2012 Veréb Tamás
Utolsó módosítás / Last modification: 2012.11.24.